The VIP Agency este o comunitate puternica si iti ofera acces nelimitat la cele mai noi resurse si metode de promovare online
The VIP Agency este o comunitate puternica si iti ofera acces nelimitat la cele mai noi resurse si metode de promovare online

Angajari Videochat Bucuresti

WhatsApp: 0753 692 038

Daca esti in cautarea unui nou job care sa fie fun, si vrei sa lucrezi intr-un colectiv relaxat si super prietenos, iar castigurile financiare sa fie wow, atunci esti clar la locul potrivit.

Toti suntem motivati de un salariu foarte bun, iar domeniul videochat-ului este unul in care castigurile financiare sunt mari, care sa iti permita sa duci un stil de viata exact asa cum ti-l imaginai dintotdeauna, fara griji, relaxata si te vei distra fara sa tii socoteala cheltuielilor.

Pe langa castigurile incredibile, vei putea beneficia si de alte bonusuri periodice! Daca esti foarte implicata si dedicata muncii tale, vei putea primi si bonusuri de performanta, pentru ca vrem sa te simti apreciata si sa stii că esti rasplatita cum trebuie pentru tot ceea ce faci! Pentru noi, motivarea tuturor modelelor de videochat este foarte importanta si vrem sa ramai alaturi de noi cat mai mult timp! In plus, daca iti recomanzi si prietenele, poti primi bonus si pentru asta! In echipa noastra, suntem toti prieteni, si cum poate fi mai usor sa continuam sa crestem un astfel de mediu.Castigurile pe ora sunt mult mai mari decat la orice alt job, pentru ca in acest domeniu inca din prima luna vei deveni independenta financiar.

VIP Agency iti ofera cadrul perfect, in care sa te dezvolti, te vom consilia la orice pas si ne vom bucura alaturi de tine la fiecare succes pe care il vei avea! Programul flexibil iti va asigura un stil de viata in care sa ai suficient timp pentru tine, hobby-uri tale si cei dragi!

Daca iti doresti sa incepi o cariera, VIP Agency este locul unde trebuie sa incepi!

Ne gasiti si pe Social Media @Vip.AgencyBucuresti

 

Bonusurile VIP Agency

WhatsApp: 0753 692 038

Bonus - Bine ai venit

Daca esti incepatoare si iti doresti o cariera in videochat, VIP Agency iti ofera comision in prima luna alaturi de noi un procent de 80% din incasarile tale

Bonus de recomandare

VIP Agency te incurajeaza sa ne recomanzi tuturor prietenelor tale si te recompensam cu un bonus de 150$ pentru fiecare model de videochat care lucreaza in studio.

Bonus VIP

Timpul petrecut in studioul VIP Agency este rasplatit, dupa primul an petrecut alaturi de noi vei primi un voucher de 500$ care sa-l cheltui asa cum iti doresti.

Venit minim garantat

VIP Agency iti ofera un venit minim garantat de 3.000 lei si la noi nu exista penalizari, toate modelele sunt platite la timp, fara intarzieri sau penalizari de nici un fel!

 

Intrebari frecvente

WhatsApp: 0753 692 038

Suntem constienti ca inca exista multe intrebari cand vine vorba de domeniul videochat-ului, dar te asiguram ca este la fel de sigur si legal ca orice alt domeniu! Diferenta este ca te vei simti mult mai libera lucrand aici, mult mai implinita si fericita!

Cum pot avea garantia ca este totul confidential si nu ma vor vedea prietenii mei?

VIP Agency iti garanteaza confidentialitatea. Putem exclude din start tarile in care ar exista sansele sa fi vazut de vreun cunoscut si practic limitam vizibilitatea ta, restrictionand respectiva tara/respectivele tari.


Ofera VIP Agency un loc de munca sigur, stabil?

Da! Poate cel mai stabil loc de munca!

In ultima perioada, videochat-ul a cunoscut o dezvoltare foarte tumultoasa, numarul membrilor a crescut, iar modelele au devenit din ce in ce mai solicitate. Nu am demis niciodata pe nimeni, atat timp cat si-a dat interesul, cat s-a implicat si a dat dovada de realizare a proiectului.


Oare ce vor spune prietenii mei daca le spun ca fac videochat?

Parerile sunt impartite. Inca mai sunt oameni care gandesc negativ cu privier la acest subiect. Pentru moment, pana vei deveni tu cu adevarat confortabila, recomandarea noastra este sa nu dai zvon in randul prietenilor.


Imi doresc sa fiu independenta, vreau casa si masina mea. Este posibil? Cum?

Da! Prin munca, prin perseverenta si mult timp alocat!

Totul depinde de tine. Am avut modele care au reusit sa isi achizitioneze o masina dupa aproximativ 3-4 luni de activitate, insa am avut situatii si mi greoaie de evolutie, iar masina sau alt bun casnic a putut fi achizitionat dupa aproximativ 6 luni.

Open chat