VIP Agency este o comunitate puternica care iti ofera acces nelimitat la cele mai noi resurse si metode de promovare online
VIP Agency este o comunitate puternica care iti ofera acces nelimitat la cele mai noi resurse si metode de promovare online

Angajari Videochat Bucuresti

WhatsApp: 0753 692 038

Daca esti in cautarea unui job care sa-ti ofere stabilitate financiara si confort, alaturi de un colectiv relaxat si prietenos, iar castigurile financiare sa fie apreciabile, atunci esti la locul potrivit!

Toti suntem motivati de un salariu foarte bun, iar domeniul videochat-ului este unul in care castigurile financiare sunt mari, care iti permit sa duci un stil de viata exact asa cum ti-l imaginai dintotdeauna, fara griji si relaxat/a.

Pe langa castigurile incredibile, vei putea beneficia si de alte bonusuri periodice! Daca esti foarte implicat/a si dedicat/a muncii tale, vei putea primi si bonusuri de performanta, pentru ca vrem sa te simti apreciat/a si rasplatit/a asa cum trebuie pentru tot ceea ce faci! Pentru noi, motivarea tuturor modelelor de videochat este foarte importanta si vrem sa ramai alaturi de noi cat mai mult timp! In plus, daca iti recomanzi prietenii si cunostintele, te rasplatim cu un bonus in valoare de $150.Castigurile din videochat sunt considerabil mai mari decat la orice alt job, astfel incat din prima luna vei deveni independent/a financiar.

VIP Agency iti ofera cadrul perfect in care sa te dezvolti. Te vom consilia la orice pas si ne vom bucura alaturi de tine la fiecare succes pe care il vei avea! Programul flexibil iti va asigura un stil de viata cu suficient timp pentru tine, pentru hobby-uri tale cat si pentru cei dragi!

Daca iti doresti sa incepi o cariera in videochat, VIP Agency este locul ideal!

Ne gasiti si pe Social Media @Vip.AgencyBucuresti

 

Bonusurile VIP Agency

WhatsApp: 0753 692 038

Bonus de recomandare

VIP Agency te incurajeaza sa ne recomanzi tuturor prietenelor tale si te recompensam cu un bonus de $150 pentru fiecare model de videochat care va colabora cu noi.

Bonus VIP

Timpul petrecut in studioul VIP Agency este rasplatit. Dupa primul an petrecut alaturi de noi vei primi un voucher de $500 care sa-l cheltuiesti exact cum iti doresti.

Venit minim garantat

VIP Agency iti ofera un venit minim garantat de 4.000 lei. Modelele sunt platite la timp, fara intarzieri sau penalizari!

 

Intrebari frecvente

WhatsApp: 0753 692 038

Suntem constienti ca inca exista multe intrebari cand vine vorba de domeniul videochat-ului, dar te asiguram ca este la fel de sigur si legal ca orice alt domeniu! Diferenta este ca te vei simti mult mai libera lucrand aici, mult mai implinita si fericita!

Cum pot avea garantia ca este totul confidential si nu ma vor vedea prietenii mei?

VIP Agency iti garanteaza confidentialitatea. Putem exclude din start tarile in care ar exista sansa de a fi vazut/a de cunoscuti, limitand practic vizibilitatea ta, prin restrictionarea tarilor respective.


Ofera VIP Agency un loc de munca sigur, stabil?

Da! Poate cel mai stabil loc de munca!

In ultima perioada, videochat-ul a cunoscut o dezvoltare tumultoasa, numarul membrilor a crescut, iar modelele au devenit din ce in ce mai solicitate. Nu am demis niciodata pe nimeni, atat timp cat a existat interes, devotament si implicare.


Oare ce vor spune prietenii mei daca le spun ca fac videochat?

Parerile sunt impartite. Inca mai sunt oameni care gandesc negativ cu privire la acest subiect. Pentru inceput, pana vei deveni tu cu adevarat confortabila, recomandarea noastra este sa nu dai zvon in randul prietenilor.


Imi doresc sa fiu independenta, vreau casa si masina mea. Este posibil? Cum?

Da! Prin munca, prin perseverenta si mult timp alocat!

Totul depinde de tine. Am avut modele care au reusit sa isi permita o masina dupa aproximativ 3-4 luni de activitate sau sa isi achizitioneze o casa prin intermediul unui credit ipotecar.