The VIP Agency este o comunitate puternica si iti ofera acces nelimitat la cele mai noi resurse si metode de promovare online
The VIP Agency este o comunitate puternica si iti ofera acces nelimitat la cele mai noi resurse si metode de promovare online

Avantaje Videochat
VIP Agency

WhatsApp: 0753 692 038

Echipa VIP Agency este formata din oameni tineri, cu experienta in industria adult, dornici sa dezvolte cat mai mult business-ul, sa ofere oportunitatea de a fi indepedente si de a castiga un venit demn de pus in rama, pentru cat mai multe fete.

VIP Agency este studioul de videochat IDEAL datorita modului in care si-a tratat echipa, reusind sa mentina modelele alaturi din clipa in care au facut primul pas.


Suport constant

Oferim un program de training la angajare si suport tehnic permanent in timpul orelor de activitate astfel incat sa fii cat mai confortabila si sa inveti inca de la inceput cum sa-ti desfasori activitatea intr-un mod corect si productiv simultan.

Loc de munca legal

La VIP Agency totul este legal. Te vei bucura de contract legal de colaborare cu toate asigurarile aferente platite in fiecare luna.

Curs limba engleza

Oferim cursuri de limba engleza pentru perfectionare sau inclusiv pentru invatare.

Pentru a face parte din echipa VIP Agency, nu este necesara nici experienta in industria adult, nici stapanirea limbii engleze. Ne dorim doar sa-ti doresti independenta financiara, sa te implici si sa fii alaturi de noi. De restul ne ocupam noi.

Pozitionare centrala, camera proprie luxoasa

Sa ajungi la noi este usor: situati in centrul Bucurestiului la Unirii. Sa ramai la noi devine placut.

Din prima clipa noi iti vom fi alaturi si te vom face sa simti ca esti inca de la inceput, parte din echipa noastra. Trebuie doar sa ne cunosti.

Program flexibil

Programul nostru este structurat in ture.

Daca doresti sa obtii performanta in videochat, trebuie sa te conectezi si sa-ti faci un program de care sa te tii, iar in acest fel, vei obtine rezultatele mult visate. Programul se stabileste saptamanal, de comun acord cu intreaga echipa.

Plata saptamanal, bilunar sau lunar

Frecventa cu care vei primi banii o vei stabili tu, in functie de cum iti este mai usor.

Ca model de videochat de top vei castiga mai multi bani daca vei petrece mai mult timp online, VIP Agency iti recomanda o medie de 40 ore pe saptamana.


VIP Agency
Studio Videochat Bucuresti

WhatsApp: 0753 692 038

Tu cati bani vrei sa faci din videochat?

Pentru a face bani in videochat ai nevoie de o sedinta foto/video profesionala pentru a crea un cont care sa te ajute sa atragi atentia membrilor. De asemenea ai nevoie de un calculator performant si de lumini de studio profesioniste.

Decorul camerei este foarte important si in cadrul studioul VIP Agency este unul de lux si este foarte important trainingul inainte de a incepe sa lucrezi ca model de videochat, cu ajutorul acestui training vei putea sa ajungi la incasari mari indiferent daca vei alege sa faci videochat adult sau videochat non-adult.

Echipa VIP Agency iti va oferi suport din prima zi, te va ajuta sa alegi pe ce site-uri sa lucrezi, iti va crea o imagine online si iti va fi alaturi de fiecare data cand vei intra online.

Ne gasiti si pe Social Media @Vip.AgencyBucuresti

Programeaza chiar astazi un interviu in cadrul studioului VIP Agency si vino sa cunosti cea mai tare echipa!
Open chat