VIP Agency este o comunitate puternica care iti va oferi acces nelimitat la cele mai noi resurse si metode de promovare online
VIP Agency este o comunitate puternica si iti ofera acces nelimitat la cele mai noi resurse si metode de promovare online

Avantaje Videochat
VIP Agency

WhatsApp: 0753 692 038

Echipa VIP Agency este formata din oameni tineri, cu experienta in industria videochat-ului, dornici sa se dezvolte si sa ofere modelelor oportunitatea de a fi indepedente si de a castiga un venit de invidiat.

VIP Agency este studioul de videochat IDEAL datorita modului in care si-a tratat echipa, reusind sa mentina modelele alaturi din prima clipa.


Suport constant

Oferim un program de training si suport tehnic permanent in timpul orelor de activitate, astfel incat sa fii cat mai confortabila si sa inveti inca de la inceput cum sa-ti desfasori activitatea intr-un mod cat mai productiv.

Loc de munca legal

La VIP Agency totul este legal. Te vei bucura de contract legal de colaborare cu toate taxele platite la zi.

Curs limba engleza

Oferim cursuri de invatare sau perfectionare a limbii engleze

Pentru a face parte din echipa VIP Agency, nu este necesara nici experienta in industria adult, nici stapanirea limbii engleze. Trebuie doar sa-ti doresti independenta financiara, sa te implici si de restul ne ocupam NOI.

Pozitionare centrala, camera proprie luxoasa

Suntem situati in centrul Bucurestiului, Unirii.

Din prima clipa iti vom fi alaturi si te vom face sa simti ca faci parte din echipa noastra. Trebuie doar sa ne cunosti.

Program flexibil

Programul nostru este structurat in ture.

Daca doresti sa obtii performanta in videochat, trebuie sa te conectezi si sa-ti faci un program pe care sa il respecti, iar in acest fel vei obtine rezultatele mult visate. Programul se stabileste de comun acord cu intreaga echipa.

Plata saptamanal, bilunar sau lunar

Frecventa cu care vei primi banii o vei stabili tu, in functie de necesitati.

Ca model de videochat de top vei castiga mai multi bani daca vei petrece mai mult timp online, VIP Agency iti recomanda o medie de 40 ore pe saptamana.


VIP Agency
Studio Videochat Bucuresti

WhatsApp: 0753 692 038

Tu cati bani vrei sa faci din videochat?

Pentru a face bani in videochat ai nevoie de o sedinta foto/video profesionala pentru a crea un cont care sa te ajute sa atragi atentia membrilor. De asemenea ai nevoie de un calculator performant si de lumini de studio profesionale.

Decorul camerei este foarte important, iar in cadrul studioul VIP Agency acesta este unul de lux. De asemenea, este foarte important trainingul inainte de a incepe sa lucrezi ca model de videochat, cu ajutorul acestui training vei putea sa ajungi la incasari mari, indiferent daca vei alege sa faci videochat adult sau videochat non-adult.

Echipa VIP Agency iti va oferi suport in alegerea site-urilor pe care vei lucra, iti va crea o imagine online si iti va fi alaturi de fiecare data cand vei performa.

Ne gasiti si pe Social Media @Vip.AgencyBucuresti

Programeaza chiar astazi un interviu in cadrul studioului VIP Agency si vino sa cunosti cea mai tare echipa!