Vrei o schimbare sau vrei sa castigi mai multi bani? Videochatul este pentru tine
The VIP Agency iti explica cum poti castiga cu adevarat din videochat
Vrei o schimbare sau vrei sa castigi mai multi bani? Videochatul este pentru tine
The VIP Agency iti explica cum poti castiga cu adevarat din videochat

Videochat Bucuresti

WhatsApp: 0753 692 038

Videochat-ul este activitatea on-line intreprinsa intre doua persoane de sex opus, si nu numai. Practic, chat-ul, insotit de accesul la webcam reprezinta bazele acestei activitati, la care se adauga si alte detalii, accesorii, care fac discutia mai fructuoasa, mai atractiva si... mai lunga. Caci despre asta este vorba in videochat: despre durata discutiei.

Fiecare model de videochat are parte de un trainer care il invata cum sa devina un model performant si sa dezvolte cat de mult posibil orice discutie individuala cu un membru, reusind astfel sa obtina bani cat mai multi in urma respectivei discutii.


Modelele de videochat sunt fete, femei, sigure pe ele, extrovertite si foarte comunicative. Arta psihologiei este secretul videochatului. Sex-appeal-ului este cel care atrage, care cucereste, insa intelectul modelului este cel care dezvolta, mentine si creeaza dependenta. Membrul nou cucerit trebuie sa stea astazi cat de mult poate cu tine, maine sa revina tot la tine, si tot asa, pe tot parcursul nevoii sale de a avea o prezenta feminine in viata sa, chiar si daca doar on-line.


Un studio performant poate sa te ajute sa castigi cu adevarat din videochat. Daca esti interesata de un job in videochat, aplica acum si devii un model de videochat la VIP Agency

 

Ce este modelul de videochat?

WhatsApp: 0753 692 038

Modelul de videochat se diferentiaza in functie de personalitatea sa, de aspectul sau, de accesoriile folosite, de tariful practicat, dar si de tipul de spectacol pe care il ofera membrilor sai.

Personalitatile modelelor de videochat sunt unice. Calitatile de baza cele mai intalnite sunt: increderea in sine, ambitia, flexibilitatea, empatia, comunicativitatea, optimismul. Modelul de videochat trebuie sa controleze situatia, sa ii creeze confort psihic membrului si sa il atraga prin toate mijloacele posibile.

Videochat-ul poate fi o activitate blamata de catre cei din exterior, insa pentru noi, cei din interior chiar este o activitate productiva si in continua crestere si dezvoltare. Videochat-ul este singurul domeniu in care veniturile tale depind exclusiv de tine, de modul de implicare, precum si de iscusinta fiecarui model.

Ne gasiti si pe Social Media @Vip.AgencyBucuresti

Programeaza chiar astazi un interviu in cadrul studioului VIP si vino sa cunosti cea mai tare echipa!
Open chat