Esti pregatita pentru o schimbare ? Haide sa descoperim impreuna.
The VIP Agency este studioul de videochat IDEAL
Esti pregatita pentru o schimbare ? Haide sa descoperim impreuna.
The VIP Agency este studioul de videochat IDEAL

VIP Agency
Studio Videochat Bucuresti

WhatsApp: 0753 692 038

VIP Agency este un studio de videochat de lux, dotat cu aparatura de ultima generatie, cu lumini de studio profesioniste, lumini ambientale, menite sa induca relaxarea, sa creeze confortul si sa ajute astfel la rotunjirea veniturilor tuturor modelelor de videochat colaboratoare.

Aici, te poti simti ca acasa. La VIP Agency, nu doar ca vei putea avea un job cu un venit considerabil, dar te vei bucura de sprijinul, de prietenia si de colegialitatea tututor membrilor echipei. Echipa VIP Agency este formata din oameni tineri, onesti si cu sufletul frumos.

VIP Agency este situat in centrul orasului, accesul facandu-se foarte usor prin intermediul mijloacelor de transport public. Atunci cand sunt la inceput de drum, mai toate modelele de videochat folosesc autobuzele, tramvaiele pentru a ajunge la studio, insa dupa primele luni de colaborare acestea sunt inlocuite mai intai de taxi-uri, apoi de masinile proprii.

Daca iti doresti sa incepi o cariera, VIP Agency este locul de unde trebuie sa incepi!


Angajari Videochat Bucuresti

WhatsApp: 0753 692 038

In cadrul studioului de videochat, castigurile sunt cu adevarat substantiale. Comparativ cu alte studiori de videochat, VIP Agency ofera instruire permanenta modelelor sale, accesoriile necesare obtinerii unor efecte wow, dar nu in ultimul rand pachete financiare atractive.

Daca esti in cautarea unui nou job care sa fie fun, si vrei sa lucrezi intr-un colectiv relaxat si super prietenos, iar castigurile financiare sa fie wow, atunci esti clar la locul potrivit.

Studioul este format din camere extravagante, spatioase si luminoase, avand mobilier luxos si elegant, simultan. La VIP Agency, luxul este la el acasa. Convingerea managementului este aceea ca pentru a obtine rezultate fabuloase, tu insati trebuie sa lucrezi, sa te dezvolti dintr-un astfel de mediu! Sa ai obiective marete, constante si sa fii open minded. Astfel, echipa VIP te poate ajuta sa-ti formezi o frumoasa cariera in videochat.

Ne gasiti si pe Social Media @Vip.AgencyBucurestiStudio Videochat Bucuresti

WhatsApp: 0753 692 038

De asemenea, igiena si normele sanitare impuse de catre autoritati sunt respectate si indeplinite cu strictete. VIP Agency s-a dezvoltat si si-a marit echipa considerabil. De ce? Pentru ca ne-am pastrat pozitivi, pentru ca am venit in ajutorul modelelor noastre, pentru ca am creat si oferit conditii peste nivelul asteptarilor.

Conform statisticelor, dar si a cifrelor rezultate din urma incasarilor din ultimele 6 luni, videochat-ul este unul dintre cele mai sigure job-uri din prezent din punct de vedere financiar.

Daca iti doresti sa te angajezi intr-un studio de videochat, dar vrei sa stii care vor fi castigurile din videochat la care sa te astepti, atunci vino la un interviu i iti vom explica ce inseamna sa faci videochat intr-un studio de videochat profesionist - asa cum este VIP Agency.

Castigurile unui model de videochat depind in primul rand de echipa care se ocupa de model, de calculatorul pe care vei lucra, timpul petrecut online, trainingul de care beneficezi constant si de imaginea pe care o ai online.

Oricine poate sa faca bani in videochat daca alegi sa lucrezi la un studio de videochat care te sustine, hai la un interviu si vei descoperi ca VIP Agency este studioul de videochat IDEAL pentru tine!


Daca esti interesata de un job in videochat, aplica acum si devii un model de videochat la VIP Agency


Open chat